20 June 2013

Thanks Kak Maii ! :)

Assalamualaikum semua . Dah lama alia tak update kanss . . Yeahh . Pastinya . Banyak lah cengkerik gemuk2 dekat blog alia . It's sound might be like this haa , KRIKK ~ KRIKK ~ KRIKK ~ KRIKK ~ *okay dah cukup2 . :P
Alia dapat art trade drp Kak Mai tersayangsss ~~~ Korang hadoo ?? hihi ^^
Nak juga ke ??? Nah pergi minta kak Mai . Dia tengah rajin tuu ^^ :D 


Alololo , comeynyeee Kak Maii !! hee ^^  Ofcourse lah alia sukaa Kak Maii . ~ Tapi kan , tapi kan , alia tak pakai spect lah kak Mai . Hee ^^ Eh2 , ya ke gambar tu pakai spect . Ke alia yang rabun. Aduss , masalah nehh . hee .Apa2 je lah . Yang penting comelss ~^_^ Love you ya kak Mai :* You fly I fly ah Kak Maii !! hihi ^_^

#tak kait : Alia on guna hotspot drp phone alia sebab banyak urusan nak kena diurus yang melibatkan internet dan juga lappy . Thanks kepada yang dah melawat blog alia yang mengenai kerja khursus add math tu ya . Korang membuatkan alia jadi famous . Mueheheehe *okay perasan :P Apa2 pun , gembira dapat bantu kamu semua :D :D :D *wahh , nampak tak happy nyaa !















10 orang doakan alia dapat 11A+ SPM:

Nur Amalina Maisarah said...

Keh3 mane ade pkai spek la..mate die je gle besa nampk cm spek.hehe
Syg Alia jugak :D
Amboi untnglah dah pemes skrg ni :p

Nur Amalina Maisarah said...

Keh3 mane ade pkai spek la..mate die je gle besa nampk cm spek.hehe
Syg Alia jugak :D
Amboi untnglah dah pemes skrg ni :p

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hehe tu rsenya bulu mata tu... comelnyaaaa!!! nak juga..

BTW, ena tertarik dengan header alia.. comel jeeeeee

Miszyuyu said...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

LaLa mhdnor said...

comelnya, untung la dapat kan, hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, comelnye. hehe

E'in said...

comel... :)

NJihe.am said...

Salam alia, lama dah akak tak jenguk blog. Comel dah blog ni.

Liza Licha said...

hye dear .singgah blog ni :)
hm.. comel la gambr pgg payung tu. lukis sendiri ea

NJihe.am said...

Salam singgah, apa khabar? hee :) studioous.blogspot.com

 

Copyright © 2013 Reserved to Nurul Alia Syuhada